Πρόσφατα μας ζητήθηκε από πελάτη, η εκτύπωση εντύπων σε “έξυπνο χαρτί”, η αλήθεια είναι πως παρά την πολυετή εμπειρία στον χώρο των γραφικών τεχνών δεν γνωρίζαμε τι υλικό είναι και ποίες είναι οι χρήσεις του… Έτσι σήμερα αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, ότι μάθαμε για το έξυπνο χαρτί. Πάμε να δούμε

Το έξυπνο χαρτί έφτασε πρόσφατα στην Ελληνική αγορά, ανήκει στην κατηγορία των συνθετικών, προορίζεται για εκτύπωση κυρίως σε Laser εκτυπωτές και παρουσιάσει έντονες διαφοροποιήσεις από το κλασσικό χαρτί. Αναλυτικότερα:

Δεν σκίζεται

( Κατάλληλο για ποιοτικές επαγγελματικές κάρτες καθώς δεν απαιτεί πλαστικοποίηση και δεν σκίζετε)

• Αδιάβροχο

( Κατάλληλο για καταλόγους εστιατορίων – ετικέτες μπουκαλιών καθώς είναι αδιάβροχο και η εκτύπωση ιδιαίτερα ανθεκτική στην υγρασία)

• Δεν καίγεται

( Διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να αλλοιώνεται το ίδιο ή η ποιότητα εκτύπωσης )

• Δυνατότητα γραφής και σβησίματος

( Κατάλληλο για καταλόγους εστιατορίων καθώς μπορείτε εύκολα να τροποποιείτε την τιμή των προϊόντων σας ακόμη και με μολύβι χωρίς να μένει ίχνος γραφής)

Συνοψίζοντας, το έξυπνο χαρτί είναι κατάλληλο για πάσης φύσεως εκτυπώσεις όπου απαιτείται ποιότητα και αντοχή ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Κυκλοφορεί σε εκδόσεις των 90, 135, 170, 230, 300 γραμμαρίων και δεν χρειάζεται πλαστικοποίηση.

Θέλετε και εσείς να αποκτήσετε ποιοτικά έντυπα σε έξυπνο χαρτί; Μην χάνετε χρόνο, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Αφήστε μας ένα σχόλιο